Monday 11 November 2013

Be careful what you wish for

... iliti istinita priča o materijalnosti želja :)
Jednog ranog jutra prije par godina, dok sam nakon neprospavane noći pokušavala uspavati svoje nemirno djetešce, bezumno sam buljila u ekran potpuno stišanog tv prijamnika, upaljen isključivo u svrhu osvjetljavanja prostora. Inače ne gledam televiziju uopće, ali to jutro baš jesam. Vjerojatno sam to baš zato i zapamtila.
Na programu je bila ranojutarnja emisija Dobro jutro, Hrvatska!, baš je u tijeku bio informativni blok. I voditeljica, nečujno otvarajući usta, pričala mi je o strahotama što se svakodnevno događaju oko nas i u svijetu. Nisam marila baš. Ali zapele su mi za oko njene naušnice - neke neobične, velike i pomalo šašave. Mislim da su bile od filca. Baš smiješno, pomislih, žena vodi informativnu emisiju, a baš je tako simpatično neozbiljna :D
I u tom trenutku na pamet mi padne luda ideja: jednog dana će tako na Dobro jutro, Hrvatska! voditeljica nositi moje naušnice. Sigurno hoće, uopće ne sumnjam u to.
I danas je taj dan došao. Nije bila niti jedna druga emisija, nulti sat, plodovi zemlje ili duhovni magazin - ili kajaznam koje još postoje emisije na nacionalnoj dalekovidnici. Bila je upravo na Dobro jutro, Hrvatska!
Samo nije bila neka tam bezlika te bezimena voditeljica informativnog programa koji nitko ne gleda, već bilo je to nešto posve posebno! Bila je to omiljena od strane svekolikog blogerskog pučanstva Just Cake Girl, moja vječna muza, inspiracija i sada već draga prijateljica (čemu se iskreno radujem) - Tihana.

Kuhala je prefine muffine sa šunkom. Bila je preslatka. Sigurna. Rođena da bude pred kamerom. Zvijezda.
I nosila je moje naušnice. Da da.
Dakle, kao zaključak: želje jesu materijalne. Samo treba zanati točno što želiš. I ostvarit će se. Sigurno.
Kad tad.
:)
Maštajte i želite,
Ljubi vas vaša Milushka.

6 comments: