Wednesday 25 September 2013

It's been a long time

Neki dan sam primila mail od strane Bloggera, pa sam otišla zaviriti... kadono, ovaj se blog i dalje posjećuje, ne bi čovjek vjerovao :D A stvarno me nije bilo (doslovno) godinama! Zapravo, ta me je činjenica motivirala da ipak nastavim tu i tamo nešto pisati, zabilježiti možda, ako ništa drugo, barem za sebe poneki hilight u svom stvaralačkom životu.
A ima ga, stvarno :) Života mislim :) I to me je izuzetno veseli, potiče i podsjeća da sam napravila ispravni odabir. Da najvjerojatnije ne bih bila jednako sretna da radim cijeli život nešto za što sam se školovala, ili možda čak i ne nužno školovala, no to određeno nešto donosi više u smislu materijalnih blaga. Upitno više. I još me ne usrećuje. Kad se sve zbroji, računica je vrlo jednostavna :) Sreća + ljubav + upornost je kombinacija koja ne može loše ispasti :D

Trenutno sam u nekoliko vrlo zanimljivih projekata i suradnji. Ponešto je u planovima. O tome ću nešto kasnije ;) (držite fige da snađem snage da budem malo upornija u pisanju! :D )

za motivaciju evo jedne sličice s mog radnog mjesta :) jednog dana ću postati sličicu i iz svog atelijera, to mi je možda trenutno najveća želja - da imam svoj osobni stacionarni kutak :)


Milushka
:)

No comments:

Post a Comment